Yhdistystoiminnan johtaminen ja tulevaisuuden ennakointi

Kuvituskuva erivärisistä ilmapalloista rivissä taivasta vasten

Tule mukaan saamaan inspiraatiota ja ideoita verkkoluennoilta!

Järjestämme ammattiyhdistysten puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille johtamisen luentosarjan sekä hallitusten jäsenille luennon tulevaisuuden ennakoinnista.

Yhdistystoiminnan johtaminen

Järjestämme johtamisesta kahden luennon sarjan. Ensimmäisen luennon toteutamme keväällä ja toisen syksyllä 9.10.2024. Syksyn luennon aiheen ja kouluttajan vahvistamme myöhemmin.

Viestinnän johtaminen ja työnjako yhdistyksissä 20.3.2024 klo 17-18, Teams

Kouluttaja käsittelee yhdistyksen viestintärooleja ja viestinnän johtamista sekä viestintäkulttuurin vahvistamista. Luennolla haetaan vastauksia siihen, kuinka saada homma rullaamaan pienillä resursseilla, innostuen ja onnistuen!

Yhdistystoiminnan tulevaisuus

14.5.2024 sekä 27.11.2024 klo 17-18, Teams. Luennoilla on sama sisältö.

Koulutus lisää osallistujien valmiuksia toimia yhdistyksen hallituksessa toimintaympäristön muutoksia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia tunnistaen ja huomioiden. Kouluttaja käsittelee yhdistystoiminnan uudistumista ja strategisen ajattelun merkitystä hallitustyöskentelyssä. Millaisia muutosvoimia toimintaan kohdistuu ja kuinka yhdistysten toimintakenttä ovat muuttumassa?

Liitoille luennot kokonaishinnalla

Tarjoamme liitoille mahdollisuuden hankkia luennot kokonaishintaan. Kokonaishinta määräytyy liiton jäsenmäärän mukaan.

Yhdistystoiminnan johtaminen -luentosarjasta liitto voi valita joko kevään tai syksyn luennon tai molemmat. Jos valitsee kaksi, määräytyy hinta kahden koulutustilaisuuden mukaan. Yhdistystoiminnan tulevaisuus -luennon toteutamme samansisältöisenä kaksi kertaa. Liitto maksaa kokonaishinnan yhden koulutustilaisuuden mukaan ja osallistuja voi valita kumpaan toteutukseen ilmoittautuu.

Ota yhteyttä

Jos kokonaishinnoittelu kiinnostaa, laita viestiä toimistomme osoitteeseen toimisto@tjs-opintokeskus.fi, niin keskustellaan yksityiskohdista tarkemmin.

Lisää uutisia

Kuvituskuvassa oranssi kukkanen auringonvalossa.

Hyvää kesää

Toimistomme on suljettu 1.7.–4.8.2024. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää! Jatketaan koulutusten…