Itseopiskeltava Yhdistystoiminnan ABC -verkkokurssi

Kuvassa puhekuplia ja Yhdistystoiminnan ABC -koulutuksen logo.

Yhdistystoiminnan ABC -verkkokurssi on tarkoitettu yhdistysten hallitusten uusille jäsenille tai hallitustyöskentelystä kiinnostuneille. Pidempään hallitustyössä mukana olleille koulutus antaa vahvistusta omaan osaamiseen ja uusia ideoita toimintaan.

Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin haluamassaan järjestyksessä. Tarjoamme osallistujille kuitenkin vahvan tuen kurssin suorittamiseen – muistutusviestejä, palautetta tehtävistä ja vapaaehtoisia tapaamisia oppimisen tueksi.

Koulutuksen tavoitteet ja moduulit

Koulutus lisää valmiuksia toimia yhdistyksen hallituksessa. Koulutuksessa käsitellään yhdistyksen perustehtävää, kokouskäytäntöjä, toiminnan tavoitteita ja suunnittelua, vuorovaikutusta, yhteistyötä ja tehtävien jakoa sekä viestinnän vastuita, tavoitteita ja keinoja.

Sisältöteemat ovat: Menestyvä yhdistys, Hyvinvoiva hallitus ja Yhdistys viestii. Näiden lisäksi on johdanto- ja päätösjakso sekä lopussa kurssin suorittaneille palkinnoksi päätöswebinaari ammattiyhdistystoiminnan tulevaisuudesta.

Koulutuksen toteutus – suorittamisesta saa opintopisteen

Kurssi käynnistyy yhteisellä starttitapaamisella, jossa käymme läpi opiskeluun liittyvät käytänteet ja tutustumme Howspace-oppimisalustaan. Yhteinen välitapaamien puolestaan tarjoaa tilan reflektoinnille ja kysymyksille. Startti- ja välitapaaminen ovat vapaaehtoisia, mutta suositeltavia.

Kurssin osallistujille tarjoamme mahdollisuuden kirjata suoritus valtakunnalliseen opinto- ja tutkintorekisteri Koskeen. Kurssi on yhden opintopisteen arvoinen.

Kurssi on avoinna kuusi viikkoa. Katso lisätietoa koulutuksista:
kevät 12.3.-14.5.2024 ja syksy 10.10.-27.11.2024.

Palkinnoksi inspiraatioluento – tai ota pelkkä luento liittosi tarjontaan!

Kurssin suorittajille tarjoamme kurssin päätyttyä asiantuntijaluennon järjestötoiminnan tulevaisuudesta ja strategisen ajattelun merkityksestä.

Webinaarista on myös mahdollista sopia erikseen, mikäli pidempi verkkokurssi ei sovi teidän tarpeisiinne tässä kohtaa. Webinaari toteutuu samansisältöisenä keväällä ja syksyllä ja ne on mahdollista ostaa kokonaishintaan.

Puhujana strategiavalmentaja Petri Toikkanen, Osana yhteistä ratkaisua Oy.

Katso lisätietoa webinaareista, jotka pidämme 14.5.2024 ja 27.11.2024 klo 17-18.

Erilaiset tavat tarjota koulutus aktiiveille

Koulutukseen voi osallistua niin, että liitto, yhdistys tai henkilö itse maksaa yksilökohtaisen osallistujamaksun.

Jos tiedät, että liitostasi olisi useita osallistujia, voimme sopia liiton jäsenmäärään perustuvan kokonaishinnan. Tällöin osallistujamäärä on rajaton.

Verkkokurssi on mahdollista tilata myös liittokohtaisena toteutuksena. Liittokohtaisen toteutuksen yhteydessä voit kätevästi jakaa osallistujille liittosi omia materiaalia ja sisältöjä yhdistystoimintaan liittyen. Olemme mukana sovitulla tavalla tukena koko prosessin ajan tai tarvittavissa kohdissa. Tilaustoteutuksissa osallistujat eivät saa kurssista opintopistettä.

Ota yhteyttä!

Jos kiinnostuit, laita viestiä toimistomme osoitteeseen toimisto@tjs-opintokeskus.fi, niin viestitään yksityiskohdista tarkemmin tai jatketaan keskustelua puhelimitse! Luodaan osaamista yhdessä!

Lisää uutisia

Kuvituskuvassa oranssi kukkanen auringonvalossa.

Hyvää kesää

Toimistomme on suljettu 1.7.–4.8.2024. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää! Jatketaan koulutusten…