Yhteystiedot

Henkilökunta

Paula Antell

Paula Antell

Jos suunnittelet työhyvinvointiin liittyvää koulutusta, olen mielelläni avuksi! Sydäntäni lähellä ovat myös palvelumuotoilu, asiakaslähtöisyys sekä järjestäytymisen edistäminen. Autan myös mielelläni nuorten jäsenyyden tukemisessa.

Matti Järvinen

Matti Järvinen

Olen pitkän kokemuksen omaava tietotekniikka- ja talouskouluttaja. Osaan striimata ja isännöidä tilaisuuksia sekä Teams että Adobe Connect -ympäristöissä. Hallitsen myös tunnuslukujen laskemisen. Näiden aiheiden tiimoilta voimme neuvotella koulutuksista.

Leena Hulikkala

Leena Hulikkala

Teen päätöksiä TJS tuesta ja tarvittaessa täydennän hakemukset ratkaisukuntoon. Toimenkuvaani kuuluu myös koulutuksiin liittyviä käytännön tehtäviä. Opastan mielelläni TJS-tukeen ja koulutuksiin osallistumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Riina Kainiemi

Riina Kainiemi

Hoidan koulutusjärjestelyjä, julkaisutilauksia ja TJS-tukihakemusten käsittelyä. Mielelläni autan ja ohjeistan, kun tarvetta tulee!

Leena Könkkölä

Leena Könkkölä

Autan mielelläni koulutustarpeiden tunnistamisessa ja koulutusten suunnittelussa. Minulta saa tukea verkkokoulutusten toteutukseen, fasilitointiin ja kehittämiseen. Innostun uusien toimintamallien kokeilusta ja osaamisen kehittämisestä.

Marika Ojala

Marika Ojala

Hoidan TJS Opintokeskuksen viestintää ja myös koulutan viestinnän suunnittelua ja toteutusta sekä esiintymis-, vuorovaikutus ja neuvottelutaitoja. Minulta saat myös tukea vuorovaikutukselliseen opetukseen niin verkossa kuin lähiopetuksessa.

Sirpa Sulku

Sirpa Sulku

Toimin verkkokoulutusten ja yhdistystoiminnan koulutusten parissa. Työssäni keskeistä on koulutusten ja jäsenpalvelujen kehittäminen. Tykkään yhteiskehittämisestä ja kokeiluista, tähtäimessä osaamisen lisääminen ja elämykselliset oppimiskokemukset!

Inka Ukkola

Inka Ukkola

Ole minuun yhteydessä, kun etsit jäsenille koulutusta työnhakutaitoihin tai osaamisen tunnistamiseen. Koulutan myös yhdistystoimintaa ja neuvottelutaitoja ja teen koulutus- ja jäsenhallintahankkeita. Jag utbildar föreningskunskap och förhandlingsfärdighet.

Yhteystiedot

TJS Opintokeskus
Pasilanraitio 9B, 00240 Helsinki
(käynti Kronqvistinkujan puolelta)
toimisto@tjs-opintokeskus.fi
puh. (09) 229 3030

Toimisto on avoinna klo 9-15

Laskutus

TJS Opintokeskus/Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto TJS
Y-tunnus: 0346361-7
OVT-tunnus: 003703463617
Verkkolaskuoperaattori:
APIX Messaging Oy 003723327487

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Lähetä viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.