Osaamista yhdessä – Tule ideoimaan koulutuksia

Kuva muistiinpanokirjasta, jonka kannessa lukee idea ja kuva hehkuvasta lampun polttimosta.

Vaikuta TJS Opintokeskuksen koulutustarjontaan. Yhteisessä kehittämissprintissä verkossa siihen on taas mahdollisuus!

Koulutustemme kohderyhmiä ovat henkilöstön edustajat ja yhdistysaktiivit sekä liittojen jäsenet ja henkilöstö. Tarjonnallamme haluamme tukea ja täydentää liiton omaa koulutustarjontaa.

Liiton asiantuntija, tule mukaan ideoimaan ja kehittämään TJS Opintokeskuksen vuoden 2025 koulutusten sisältöjä ja toteutustapoja. Kaikki näkemykset ovat erittäin tervetulleita!

Miten toimimme?

Howspace-työtila auki 31.1.2024-14.2.2024
Työpaja Teamsissa 7.2.2024 klo 9-10.30

Yhteinen ideointi koostuu itsenäisestä Howspace -työskentelystä ja 90 minuutin etätyöpajasta. Voit osallistua joustavasti oman aikataulusi mukaan Howspacessa 31.1.-14.2. tai pelkästään työpajaan. Howspacessa voit kertoa toiveita ja ideoita sekä osallistua keskusteluihin ennen ja jälkeen työpajan, aikaa siihen menee arviolta yhteensä noin 15–30 minuuttia

Jos et halua tai ehdi tällä kertaa osallistua laajempaa ideointiin, voit vaihtoehtoisesti osallistua vastaamalla lyhyeen kyselyyn Howspacessa. Vastaaminen vie arviolta 5-20 minuuttia riippuen siitä, kuinka monen kohderyhmän koulutusten tarkasteluun osallistut. HUOM. Kysely sisältää samoja kysymyksiä kuin kehittämissprintin työtila, joten jos olet jo mukana työtilassa niin kannattaa osallistua siellä!

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautua voit 5.2. asti.

Lisää uutisia

Kuvituskuvassa oranssi kukkanen auringonvalossa.

Hyvää kesää

Toimistomme on suljettu 1.7.–4.8.2024. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää! Jatketaan koulutusten…