Liiton jäsen

Uskalla kehua itseäsi! Itsevarmuutta oman osaamisen sanoittamiseen työnhaussa

Onko itsesi kehuminen sinulle vaikeaa? Tässä webinaarissa lähdetään etsimään vastauksia siihen, miten puhun osaamisesta niin, että se ei kuulosta omaan korvaan falskilta mutta kuitenkin vakuuttaa työnantajan. Webinaari koostuu alustuksesta ja itsenäisesti tehtävistä harjoituksista, joista saat työkaluja työnantajan vakuuttamiseen myös tilanteissa, jossa usko omaan tekemiseen hiipuu työnhaussa.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa 3 kk:n ajan. Saat linkin tallenteeseen sähköpostiisi webinaarin jälkeen.

Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen, Optimum-hankkeen ja Rekryboosteri työnhakuohjelman kanssa.

Yhdessä tekemisestä virtaa työnhakuun

Työretriitit ovat tilaisuuksia, joissa jokainen ahertaa töitään yksin, mutta yhteisessä rytmissä.

Työretriitistä on saatu apua silloin, kun työn urakka on tuntunut suunnattoman isolta. Joskus pelkkä alkuun pääseminen voi olla työn takana. Joskus työ voi myös tuntua hankalan epämääräiseltä. Tällöin helposti huomaa lykkäävänsä työhön ryhtymistä tai löytää itsensä tarttumasta sijaistehtäviin. Pomodoro-tekniikalla työ ajastetaan 25:n minuutin pätkiin ja yhdessä tekeminen antaa voimaa ja tsemppiä. Moni hämmästyy työskentelyn päätteeksi siitä, miten paljon on saanut aikaan.

Työhyvinvointiwebinaari – Ajattelun voima työhyvinvoinnin tukena

“Syvällisen ajattelun taidot ja filosofinen pohdiskelu ovat keskeisessä roolissa alati kiihtyvässä teknologian ja tekoälyn siivittämässä yhteiskunnallisessa murroksessa.”

Muuttuvassa maailmassa avainasemassa on jatkuva oppiminen. Etsi tapoja päivittää osaamistasi etenkin niissä asioissa, jotka sinua aidosti kiinnostavat. Maailma voi muuttua juuri niin paljon kuin se muuttuu, mutta sinulle muutos on vain mahdollisuus uuden ymmärryksen lisäämiseen.

LinkedIn työnhaussa

Koulutus on luonteeltaan aktiivinen ja siinä on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.
Suosittelemme osallistumaan mieluummin tietokoneelta kuin puhelimesta, koska näin voit paremmin samalla itse selata nettiä.

Yhdistystoiminnan johtaminen

Asiantuntijaluento tarjoaa ajankohtaiskatsauksen, tietoa ja näkökulmia vapaaehtoisten johtamiseen.

Tämä on toinen kahden luennon sarjasta. Ensimmäinen yhdistystoiminnan johtamisen luento 19.3.2025.

Yhdistystoiminnan johtaminen

Asiantuntijaluento tarjoaa ajankohtaiskatsauksen, tietoa ja näkökulmia yhdistystoiminnan ja vapaaehtoisten johtamiseen.

Tämä on ensimmäinen kahden luennon sarjasta. Toinen yhdistystoiminnan johtamisen luento on 28.10.2025. Voit osallistua yhteen tai molempiin!

Yhdistystoiminnan johtaminen -sarja

Yhdistystoiminnan johtaminen -sarja sisältää kaksi tunnin mittaista luentoa vuoden aikana. Luentojen teemat ja kouluttajat vaihtelevat vuosittain, joten ne tarjoavat monipuolisesti erilaisia ajankohtaiskatsauksia, tietoa ja näkökulmia yhdistystoiminnan ja vapaaehtoisten johtamiseen ja ohjaamiseen.

Luentosarjan ajankohdat ovat 19.3.2025 ja 28.10.2025. Osallistua voi yhteen tai molempiin!

Yhdistystoiminnan tulevaisuus

Asiantuntijaluento tarjoaa näkökulmia yhdistystoiminnan tulevaisuuteen. Puheenvuorossa käsitellään yhdistystoiminnan uudistamista ja strategisen ajattelun merkitystä hallitustyöskentelyssä.