Liiton jäsen

Suoratyönhaku

Kouluttaja käy läpi suoratyönhaun keskeisiä asioita.

Ensimmäisenä asia on CV, jonka tulee kunnossa. Toiseksi, jotta headhunter voi löytää potentiaalisen työntekijän, on oleellista hyödyntää LinkedIniä ja CV-tietokantoja. Ja kolmanneksi, hakijan kannattaa valmistautua headhunterin soittoon, keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Kouluttaja antaa lisäksi linkkejä hyödylliseen lisämateriaaliin ja vastaa osallistujien kysymyksiin.

Yhdistystoiminnan tulevaisuus

Asiantuntijaluento tarjoaa näkökulmia yhdistystoiminnan tulevaisuuteen. Puheenvuorossa käsitellään yhdistystoiminnan uudistumista ja strategisen ajattelun merkitystä hallitustyöskentelyssä. Millaisia muutosvoimia toimintaan kohdistuu ja kuinka yhdistysten toimintakenttä ovat muuttumassa?

Ikäsyrjintä työnhaussa

Koulutuksessa saat tietoa siitä, miten ikäsyrjintä suomalaisessa työelämässä ilmenee ja kuka sitä eniten kohtaa. Suomalaisten työnantajien suhtautumisesta vanhempiin työntekijöihin on olemassa tutkimustietoa. Tarkastelemme sen avulla, kuinka asenteet ovat muuttuneet ja muuttumassa. Meillä on työelämässä myyttejä, joita vanhempiin työntekijöihin liitetään – mitä ne ovat ja miten työnhaussa voi korostaa ja hyödyntää ikään liittyviä vahvuuksia. Ikäsyrjintä ilmiönä on totta, mutta muutosta parempaan on myös näkyvissä.

Koulutus on luonteeltaan aktiivinen ja siinä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja. Osallistumiselle on hyvä varata rauhallinen tila, jotta voi halutessaan laittaa mikrofonin päälle. Koulutuksesta ei tehdä tallennetta.

Yhdistystoiminnan johtaminen

Asiantuntijaluento tarjoaa ajankohtaiskatsauksen, tietoa ja näkökulmia yhdistystoiminnan ja vapaaehtoisten johtamiseen.

Tämä on toinen kahden luennon sarjasta. Ensimmäinen yhdistystoiminnan johtamisen luento on 20.3.2024. Voit osallistua yhteen tai molempiin!

Työhyvinvointiwebinaari – Planetaarinen työhyvinvointi

Planetaarinen työhyvinvointi pohjautuu ajatukselle, että ilman elinvoimaista planeettaa ei ole yrityksiä, eikä työhyvinvointia. Ekososiaalinen sivistysajattelu kannustaa meitä rakentamaan hyvinvointikäsityksemme kestävälle pohjalle.

Kestävän työhyvinvoinnin lähteitä ovat yhteisöllisyys, organisaation monimuotoisuus, uuden oppiminen, autonomia ja työn merkityksellisyys. Ne auttavat meitä rakentamaan kestävämpiä organisaatioita. Parhaimmissa organisaatioissa yhdistyvät ihmisten, organisaation ja planeetan hyvinvointi.

Tule mukaan luennolle saamaan näkökulmia kestävästä, planetaarisesta työhyvinvoinnista!

Yhdistystoiminnan johtaminen -sarja

Asiantuntijaluennot tarjoavat ajankohtaiskatsauksen, tietoa ja näkökulmia yhdistystoiminnan ja vapaaehtoisten johtamiseen ja ohjaamiseen. Puheenvuorojen teemat ja kouluttajat vaihtuvat vuosittain.

Luentosarjan ajankohdat ovat 20.3.2024 ja 9.10.2024. Halutessasi voit osallistua yhteen tai molempiin.

Pensionsinfo

Beskrivning:
– Vilka omfattas av pensionsskyddet?
– Hur beräknas pensionen?
– Vilka pensionsförmåner finns det för olika situationer i livet?
– Kan man arbeta vid sidan av pensionen?
Du kan också få svar till egna frågor.

Työhyvinvointikorttikoulutus

Työhyvinvointikortti-koulutuksessa keskitymme työhyvinvoinnin perusasioihin. Koulutus auttaa muodostamaan yhteisen käsityksen työhyvinvoinnista, jäsentää rooleja ja vastuita sekä edistää yhteistyötä.

Koulutuksessa löydetään vastauksia kysymyksiin:
– Mistä työhyvinvointi rakentuu?
– Mitä voimavaroja ja kehittämistarpeita työpaikalla on?
– Miten johtamisella ja työyhteisön keinoin edistetään työhyvinvointia?
– Miten hallitaan työkuormitusta sekä tuetaan terveyttä ja työkykyä?
– Miten hyvä työyhteisö toimii?

Koulutuksen tavoite yltää yhtä päivää pidemmälle. Voit palata työhyvinvoinnin kokonaisuuteen hyödyntämällä koulutuksessa jaettua julkaisua.

Yhdistystoiminnan tulevaisuus

Asiantuntijaluento tarjoaa näkökulmia yhdistystoiminnan tulevaisuuteen. Puheenvuorossa käsitellään yhdistystoiminnan uudistumista ja strategisen ajattelun merkitystä hallitustyöskentelyssä. Millaisia muutosvoimia toimintaan kohdistuu ja kuinka yhdistysten toimintakenttä ovat muuttumassa?