Tukea työttömien jäsenten palvelemiseen

Opetushallitus on myöntänyt TJS Opintokeskukselle opintoseteli-hankeavustusta. TJS Opintokeskus järjestää rahoituksen avulla työttömille ja työttömyysuhan alla oleville liittojen jäsenille koulutuksia, jotka tukevat työnhakutaitojen kehittymistä, urasuunnitteluosaamista sekä auttavat löytämään ratkaisuja oman osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin.

Tarjoamme vuoden 2023 aikana aiheeseen liittyviä avoimia maksuttomia webinaareja. Liitto voi markkinoida webinaareja jäsenilleen, otamme mukaan kaikki kiinnostuneet. Vinkkaa meille, mitkä aiheet tai näkökulmat olisivat tarpeellisia.  

Webinaarien lisäksi tarjoamme erityiskoulutusta järjestöjen tarpeisiin. Koulutusmuodot ja sisällöt muotoillaan yhdessä tarpeen ja tavoitteen mukaan. Jos yhteistyö kiinnostaa, kannattaa kiinnostus ilmaista heti.

Webinaarien kouluttajina toimivat ulkopuoliset kouluttajat ja erityiskoulutukset toteutetaan TJS Opintokeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Kouluttajakustannukset ja TJS Opintokeskuksen verkkoalustan käyttö kustannetaan hankerahasta.

TJS Opintokeskus on aiemmin kouluttanut työttömiä muun muassa seuraavista aiheista: Urasuunnitelma B, Tunnetaidot työnhaussa, Kiinnostavan LinkedIn-profiilin luominen, CV:n/osaamisen visualisoiminen Canvalla sekä ePortfolion työstäminen.

Kysy lisää, ehdota webinaaria tai ilmoita liittosi mukaan

Kulttuurisihteeri Inka Ukkola, puh. 040 706 4548, inka.ukkola@tjs-opintokeskus.fi
Koulutus- ja kehittämisasiantuntija Leena Könkkölä, puh. 044 069 9979, leena.konkkola@tjs-opintokeskus.fi

Julkaisuaika: 

Tiistai, syyskuu 13, 2022

Lisää uutisia